Ako izbrati najbolj e materiale pre proizvodnjo puloverjev: Prednosti v slabosti razli nih vrst volne, bomba a in sinteti nih tkanin


Izbira najbolj ih materialov za proizvodnjo puloverjev je lahko zapletena, saj obstaja ve vrst volne, bomba a in sinteti nih tkanin, ki sa lahko uporabljajo. Prednosti v slabosti vsakega materiala je treba upo tevati, da bi se izbral najbolj i material za proizvodnjo puloverjev.

Výrobca mohérových svetrov

Výrobca odevov

horný výrobca vlny

Výrobca zipsov na svetre

výrobca svetrových šiat

sueter nio Maker

výrobca fleecových svetrov

výrobca dámskych svetrov

výrobca pletených svetrov

tu sveter Výrobný podnik

Volna je naravni material, ki je zelo mehak in topl. Ima tudi dobro zra nost in je odporna proti ognju. Vendar pa je volna lahko dra ja od drugih materialov in je ob utljiva na vlago.

Bomba je tudi naravni material, ki je zelo trpe en in zelo prilagodljiv. Ima tudi dobro zra nost in je odporen proti ognju. Vendar pa je bomba lahko dra ji od drugih materialov in je ob utljiv na vlago.


alt-215
Sinteti ne tkanine so sinteti ni materiali, ki so zelo trpe ni in zelo prilagodljivi. Imajo tudi dobro zra nost in so odporni proti ognju. Vendar pa so sinteti ne tkanine lahko dra je od drugih materialov in so ob utljive na vlago.
Izbira najbolj ega materiala za proizvodnjo puloverjev je odvisna od elja in potrebca. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti, zato je treba upo tevati vsa dejstva, da bi se izbral najbolj i material za proizvodnjo puloverjev.

Similar Posts